Kies datums:

Reserveringsvoorwaarden

Inchecken Uw kamer is beschikbaar om 13.00 uur. Als u wilt, is het mogelijk om uw bagage vóór die tijd te brengen. U kunt inchecken tot 18:00. Mocht u laat in de avond willen komen dan is dit zeker mogelijk! Dan vragen wij u om het bedrag van uw verblijf van te voren over te maken. Wanneer wij dit ontvangen hebben sturen wij u de deurcode toe, waarmee u flexibel bent in uw inchecktijd.

Uitchecken voor 10.30 uur. Het is mogelijk om uw bagage achter te laten in onze B & B, laat het ons s'ochtends weten.

Het ontbijt is van 8 tot 10 uur. In het weekend (zaterdag en zondag) begint het ontbijt om 8:30 uur tot 10.30 uur. Eerder is ook mogelijk, maar vraagt u het van tevoren aan. Lunch is ook mogelijk met een selectie uit het ontbijtbuffet en kan geboekt worden via onze website.

Betaling Bij aankomst in de B&B kunt u met uw pinpas of contant geld betalen. Het bedrag kan ook worden overgemaakt via internetbankieren.

Annuleren en wijzigen van uw bevestigde boeking via de website kan alleen worden gedaan via e-mail: info@bbwillemii.com. Na een boeking op onze website kunt u uw reservering tot 48 uur voor aankomst kosteloos annuleren..

Huisdieren zijn niet toegestaan ​​vanwege onze tapijten en hygiëne. Elke overtreding van deze regel zal leiden tot ontzegging van toegang tot onze B & B.

Roken is verboden in ons hele huis! Het is voor uw eigen veiligheid en ook voor de veiligheid of andere gasten. Als we merken dat u rookt, krijgt u een boete van 750 euro en wordt u aansprakelijk gesteld voor alle schade.

Groepen Als u met een grotere groep wilt komen, willen we dit graag van tevoren per e-mail weten. Wij accepteren geen reserveringen van vrijgezellenfeesten en sportclubs en zullen ze annuleren als ze zijn geboekt.

Voorkeur kamer Heeft u een voorkeur voor een kamer, laat ons dit weten en wij proberen hieraan tegemoet te komen. Wij kunnen dit echter niet garanderen. 

 

 

Twitter Facebook LinkedIn Google+ E-mail