Kies datums:

Reserveringsvoorwaarden

Inchecken Uw kamer is beschikbaar om 13.00 uur. Als u wilt, is het mogelijk om uw bagage vóór die tijd te brengen. Als er geen personeel aanwezig is (na 13 uur), dan kunt u zelf inchecken met de deurcode die u ontvangt na betaling.

Uitchecken voor 10.30 uur. Het is mogelijk om uw bagage achter te laten in onze B & B, laat het ons s'ochtends weten.

Het ontbijt is van 8 tot 10 uur. In het weekend (zaterdag en zondag) begint het ontbijt om 8:30 uur tot 10.30 uur. Eerder is ook mogelijk, maar vraagt u het van tevoren aan. Lunch is ook mogelijk met een selectie uit het ontbijtbuffet en kan geboekt worden via onze website.

Betaling geschiedt  via internetbankieren via Ideal of Mr. Cash. Na betaling is uw reservering definitief. Bankkosten zijn voor eigen rekening.

Annuleren en wijzigen van uw bevestigde boeking via de website kan alleen worden gedaan via e-mail: info@bbwillemii.com. Na een boeking op onze website kunt u uw reservering tot 48 uur voor aankomst kosteloos annuleren..

Huisdieren zijn niet toegestaan ​​vanwege onze tapijten en hygiëne. Elke overtreding van deze regel zal leiden tot ontzegging van toegang tot onze B & B.

Roken is verboden in ons hele huis! Het is voor uw eigen veiligheid en ook voor de veiligheid of andere gasten. Als we merken dat u rookt, krijgt u een boete van 750 euro en wordt u aansprakelijk gesteld voor alle schade.

Groepen Als u met een grotere groep wilt komen, willen we dit graag van tevoren per e-mail weten. Wij accepteren geen reserveringen van vrijgezellenfeesten en sportclubs en zullen ze annuleren als ze zijn geboekt.

Voorkeur kamer Heeft u een voorkeur voor een kamer, laat ons dit weten en wij proberen hieraan tegemoet te komen. Wij kunnen dit echter niet garanderen.

 

Twitter Facebook LinkedIn Google+ E-mail