Kies datums:

Zo kunt u ons vinden!


Route

B&B Willem II ligt op de Willem II Singel 15. Let op: Sinds 2015 is er in Roermond eenrichtingsverkeer geïntroduceerd waardoor niet alle navigatiesystemen u de juiste weg wijzen. Route: Als u van de A2 komt, dan slaatu vanaf de N280 bij het passeren van de Maasbrug rechtsaf en rijdt de stad in. De juiste route is: N280 - Buitenop - Roerkade - Roersingel - Minderbroedersingel - Willem II Singel. Vanuit de richting A73 neemt u de afslag 20a Roermond - Oost en bereikt u ons via de N27 richting centrum en komt u rechtstreeks op de Willem II Singel uit. Kijkt u op het google kaartje voor de straatnamen.

 

Parkeren

U kunt gemakkelijk, snel en goedkoop parkeren in Q-Park 'Stationspark' op de Maria Theresialaan 12 (€ 6 per 24 uur) op 3 minuten loopafstand van B&B Willem II. Hoe komt u bij de parkeergarage vanaf de B&B: u rijdt onze B&B voorbij en slaat rechtsaf bij de verkeerslichten richting ziekenhuis onder de tunnel door. Meteen na de tunnel slaat u linksaf bij de verkeerslichten. De parkeergarage ligt aan uw linkerhand. 

U loopt vanaf de B&B naar diverse gelegenheden in de stad: restaurants, terras, winkels en uitgaansgelegenheden zoals het theater en musea zoals het Cuypershuis.

U kunt met trein of bus naar Düsseldorf, Aken of Luik vanaf Roermond station.

 

Fietsers

Fietsers kunnen hun fietsen neerzetten in de garderobe van onze B&B of op het (overdekte) terras in onze ommuurde tuin.

Met de trein
Als u met de trein naar B&B Willem II komt, loopt u het station uit en loopt u richting de straat (Willem II Singel).
Aan uw linkerhand ziet u op de hoek de ING bank liggen. Deze loopt u voorbij, vervolgens loopt u de Rabobank en de Anytime Fitness voorbij en één huis verder zult u onzeB&B zien!


 

Twitter Facebook LinkedIn Google+ E-mail